Orez cu piept de pui, mazare si ciuperci la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 17 Ian 2018 | 5601 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 300 g orez
  • 2 cepe
  • 250 g mazare
  • 250 g ciuperci
  • 200 g rosii in bulion
  • vegeta
  • piper sare
  • 900 ml apa
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu piept de pui, mazare si ciuperci la slow cooker Crock-Pot:

Pieptul se curata de pielite si se taie cuburi mai mari.

Orezul se spala bine si se lasa in apa rece, 1 ora.

Ceapa se curata si se toaca marunt. 

In vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l se pune uleiul, ceapa, ciupercile, carnea, orezul si rosiile. Se presara cu vegeta, piper, sare.

Se toarna apa, se amesteca si se pune capacul. 

Se pune vasul in aparat, se seteaza pe pozitia High si se lasa 4 ore, amestecand de 2-3 ori.

Se gusta la final si se potriveste de sare.

Se serveste cu muraturi sau salata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu piept de pui, mazare si ciuperci la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute cu dovleac la slow cooker Crock-Pot 5,7 L